preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Prvi sastanak koordinatora i ravnatelja

U petak 15. studenoga 2019.  u naš su se jedinstveni školski vlak ukrcali učitelji iz pet europskih zemalja, Velike Britanije, Turske, Rumunjske, Bugarske, Italije, i tako smo zajedno započeli još jedno Erasmus putovanje. Projekt se financira iz odobrenih sredstava Europske unije. Goste su dočekali učenici i učitelji koji sudjeluju u projektu te ravnateljica Valerija Paljak koja je svima poželjela puno uspjeha u aktivnostima.

 

"Taking a learning journey on the steam train" naziv je jednog od novih Erasmus projekata u kojem sudjeluju učenici i učitelji naše škole (Jasminka Belščak, Melita Bešvir, Marija Kramarić, Nevenka Krsnik, Petra Lončar, Ljiljana Mavrek, Tajana Nestić, Marija Majhen, Željka Rabuzin, Marina Stolnik, Kristina Špoljar-Petrović, Ivana Zdelar i ravnateljica Valerija Paljak). Nakon vesele glazbeno-dramske dobrodošlice u obliku putujućeg vlaka, koju su pripremili polaznici glazbene i dramske grupa sa svojim voditeljicama Melitom Bešvir i Željkom Rabuzin, gosti i domaćini odradili su planiranu edukaciju. Bili su na uvidu u nastavu Prirode, Matematike, Vjeronauka i Njemačkog jezika na kojima su učiteljice pomoću informacijsko-komunikacijske tehnologije pokazale pristup modernoj nastavi. U holu škole za učenike i učitelje održale su se radionice pomoću STEAM tehnologije i prostorne orijentacije iz matematike (Lončar/Nestić – Matematički skokovi, igre računanja na abaku, tablica množenja), geografije (Zdelar – određivanje geografske dužine i širine na geografskoj mreži), glazbene kulture (Bešvir – sviranje poznatih melodija na staklenim čašama), informatike (Belščak – Pacman bez računala) te modelarstva i elektronike (Špoljar-Petrović - izrada pokazivača smjera, rezanje i piljenje šper-ploča).

Nakon podjele certifikata, sudionici projekta uputili su se u Varaždin gdje ih je u Županijskoj palači ugostio dožupan Tomislav Paljak. Uslijedio je razgled grada i razmjena učiteljskih iskustava. Nakon STEAM radionice koju je pripremila i u Varaždinskoj gimnaziji održala koordinatorica projekta, učiteljica Jasminka Belščak, sudionici su posjetili Park znanosti u Oroslavju, dvorac Trakošćan u Hrvatskom Zagorju, u Zagrebu su posjetili Muzej iluzija, a poučno, zabavno i, nadasve, korisno putovanje završili su posjetom biseru Lijepe Naše – Plitvičkim jezerima.

Virtualna učionica

Dragi učenici, gradivo se nalazi u Teams razrednim grupama.

U nastavku su linkovi do virtualnih učionica i razrednih grupa:

5.a                         5.b

5.c                         

6.a                         6.b

6.c                         6.d

7.a                         7.b

7.c                         

8.a                         8.b

8.c


Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Projekti

Erasmus+

eTwinning

Projekti

Projekti

Projekti

Eko škola

e-Škole

Pogledajte TV SPOT!


TražilicaArhiva vijesti

Za pregled arhive kliknite na:


Ravnateljstvo civilne zaštite

Ravnateljstvo civilne zaštite
Područni ured civilne zaštite Varaždin
POZIVNI BROJ 112


 

Glavni administrator školskih mrežnih stranica: 

Jasminka Belščak, mag. inf.

preskoči na navigaciju