preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Eko akcije

DAN JABUKA 20.10.2017.

U petak 20.listopada 2017. godine učenici Eko grupe (predmetna nastava) zajedno sa svojom učiteljicom Natalijom Horvat uredili su pano u holu škole povodom obilježavanja Dana jabuka. Svi učenici i djeltnici škole mogli su donijeti  jednu ili više jabuka i svojim malim doprinosom sudjelovati u humanitranoj akciji. Prikupljene jabuke darovat ćemo u humanitrane svrhe. 

  

 

DAN KRAVATE 18.10.2017.

U utorak18. listopada 2017. u našoj školi obilježen je Dan kravate. Učenici sedmog d razreda zajedno sa svojom učiteljicom Andrejom Martinčević uredili su pano povodom obilježavanja Dana kravate u našoj školi. Cilj obilježavanja tog dana je da učeni upoznaju kravatu kao hrvatski dekorativni predmet ali i kao hrvatski simbol. 

   

 

 

ŽUPANIJSKA SMOTRA DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

14. listopada 2017. OŠ Petrijanec sudjelovala je na Županijskoj smotri Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Varaždinu. 

Našu školu su predstavljali učenici Iva Oreški, Nika Mihin i Lorena Dobranić uz vodstvo učiteljica Marije Kramarić, Nevenke Krsnik i Andreje Martinčević. Učenici su svojim znanjem, trudom i zalaganjem doprinijeli uspješnoj prezentaciji naših proizvoda od buče te domaćeg kruha i peciva koji su ispekli vrijedni članovi njihovih obitelji. Škola se predstavila sa sljedećim proizvodima: domaći kruh, peciva, kukuruzno brašno, kukuruzni mlinci, sirutka s kukuruznim brašnom, kukuruzni pereci, kukuruzma zlevka i puding od kukuruza šećerca.

  

DAN KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Kao i svake godine i ovog smo listopada u našoj školi obilježili Dane zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Tog 13. listopada se našom školom širio miris kruha, peciva, kolača i plodova zemlje. Naš župnik Ivan Sakač je molitvom i Božjom Riječju zazvao Božji blagoslov na sve donesene darove.Ovim putem zahvaljujemo dragim roditeljima, bez čijeg truda i ljubavi ne bismo mogli na ovako svečan način upriličiti ovu svečanost u našoj školi. Najljepši radovi izloženi su sutradan na Županijskoj smotri Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Varaždinu.

    

 

„Čepovima do skupih lijekova“ – humanitarna akcija

Povodom Međunarodnog humanitarnog dana 23.11.2016. godine učenici i djelatnici OŠ Petrijanec, PŠ Nova Ves i PŠ Strmec skupljali su plastične čepove. Prikupljene čepove donirali smo Udruzi oboljelih od leukemije (UOLL-u). Akcija skupljanja čepova u našoj školi nastavlja se i dalje jer i naša mala pomoć za nekog može biti velika. „DOBRO JE ČINITI DOBRO!“

 

Kestenijada uvijek povezuje!

  Već tradicionalno se naša škola odaziva  pozivu Općine Petrijanec na ovu humanitarnu, jesenju manifestaciju. Tako je bilo i ove godine. Zadnju subotu listopada proveli smo na Kestenijadi predstavljajući proizvode naše školske zadruge, plešući folklor, recitirajući, glumeći i čineći dobro djelo. Lijepo je izdvojiti vrijeme i u društvu obitelji, mlađe i starije braće, suseljana i kolega, okusiti plodove jeseni, zapjevati, zaplesati i probati ukusno kestenje.

 

 Dani kruha i zahvalnosti prošli u vedrom ozračju

   Svi učenici i djelatnici škole s posebnom su se radošću pripremili za ovogodišnje obilježavanje Dana kruha i zahvalnosti plodovima zemlje.  Okupljeni u središnjem prostoru škole oko lijepo ukrašenog stola za koji su vrijedne ruke mama i baka ispekle razne krušne proizvode, dočekali su  župnika, velečasnog Ivana Sakača.

  Nakon nastupa učenika recitatorske grupe nižih razreda, zapjevao je školski zbor te prigodnu scensku igru izvela dramska družina viših razreda. Uslijedila je zajednička molitva i blagoslov.

 

"Noseći kravate šaljemo poruku o trajnim vrednotama"

U utorak18. listopada 2016. u našoj školi obilježen je Dan kravate. Učenici dodatne nastave  povijesti sedmih razreda zajedno sa svojom učiteljicom Andrejom Martinčević uredili su pano u holu škole.

Svečano smo obilježili Dan kravate. Odjenuli smo kravatu te se ponosno podsjetili na vrednote koje ona posreduje: ljudsko dostojanstvo, kulturu uljudnosti, sklad slobode i odgovornosti, važne trenutke svečanosti i slavljenja, poslovnu uspješnost te duh zajedništva među ljudima i narodima. Noseći kravate željeli smo poslati poruku o pravim, trajnim vrednotama kao dobrim temeljima budućnosti.

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Projekti

Erasmus+

eTwinning

Projekti

Projekti

Projekti

Eko škola

e-Škole

Pogledajte TV SPOT!


TražilicaArhiva vijesti

Za pregled arhive kliknite na:


Ravnateljstvo civilne zaštite

Ravnateljstvo civilne zaštite
Područni ured civilne zaštite Varaždin
POZIVNI BROJ 112


 

Glavni administrator školskih mrežnih stranica: 

Jasminka Belščak, mag. inf.

preskoči na navigaciju