preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
O projektu

Općenito o projektu

Od 4. rujna 2017. do 3. rujna 2019. godine provodi se ERASMUS + projekt „No Place for Hate“ („Nema mjesta mržnji“). Riječ je o projektu školskih partnerstava u sklopu Ključne aktivnosti 2 u području odgoja i općeg obrazovanja. U projektu sudjeluju Osnovna škola Petrijanec iz Varaždinske županije, Scoala Gimnaziala nr.1 Branesti iz Rumunjske, 23 Nisan Ortaokulu iz Turske, Agrupamento de Escolas Alexandre Herculano iz Portugala, Szkola Podstawowa nr 7 w Ostrowie Wielkopolskim iz Poljske te Alec Hunter Academy iz Ujedinjenog Kraljevstva. Projekt se financira iz odobrenih sredstava Europske unije. Ukupna vrijednost projekta je 147.370,00 €, od čega je za OŠ Petrijanec namijenjeno 26.445,00 €.

Tijekom projekta održat će se više sastanaka partnera i događaja na kojima će se projekt prezentirati javnosti.  Projektom je obuhvaćeno nekoliko mobilnosti u kojima će sudjelovati ravnateljica škole Valerija Paljak, koordinatorica projekta Jasminka Belščak, 7 učitelja te 12 učenika OŠ Petrijanec. Škola će tijekom proljeća 2018. godine organizirati sedmodnevni tečaj web 2.0 i drugih ICT alata koji će pohađati 16 učitelja iz partnerskih škola.
Ciljevi projekta su sprječavanje diskriminacije, rasizma, mržnje, netolerancije i predrasuda, promicanje komunikacije među učenicima različitih nacionalnosti, kultura i religija, unaprjeđenje znanja o europskoj kulturnoj baštini i partnerskim zemljama. Učenici će sudjelovati u aktivnostima putem kojih će kroz komunikaciju s europskim vršnjacima steći veće samopouzdanje, razvijati tehnike timskog rada, dijeliti ideje i stjecati vještine uporabe ICT aplikacija. 
Aktivnosti i rezultati projekta bit će objavljeni u medijima, na mrežnim stranicama Projekta te na mrežnim stranicama OŠ Petrijanec.

Pogledajte video u kojem predstavljamo našu školu. Video su snimale Jasmina Zver i Andreja Martinčević, a obradila Jasminka Belščak.

Poslušajte jingle koji je za projekt skladala Melita Bastalec, a izvode ga školski pjevačji zbor uz glazbenu pratnju učenika Jakova Bastalca. Ivane Bedenik  i Ivone Plivelić.

Kratak animirani film o našim partnerima napravljen je u alatu Animaker.

Više o projektu možete pogledati na:

Google Disk i na eTwinning

Službena web-stranica projekta je na: No Place For Hate

Za rad na ovom projektu dobili smo i nagrade:

eTwinning Label

eTwinning Quality Label

European Quality Label - najviša nagrada za projekte:

Virtualna učionica

Dragi učenici, gradivo se nalazi u Teams razrednim grupama.

U nastavku su linkovi do virtualnih učionica i razrednih grupa:

5.a                         5.b

5.c                         

6.a                         6.b

6.c                         6.d

7.a                         7.b

7.c                         

8.a                         8.b

8.c


Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Projekti

Erasmus+

eTwinning

Projekti

Projekti

Projekti

Eko škola

e-Škole

Pogledajte TV SPOT!


TražilicaArhiva vijesti

Za pregled arhive kliknite na:


Ravnateljstvo civilne zaštite

Ravnateljstvo civilne zaštite
Područni ured civilne zaštite Varaždin
POZIVNI BROJ 112

preskoči na navigaciju