preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
seminari i savjetovanja

ŽUPANIJSKO STRUČNO VIJEĆE ŠKOLSKIH KNJIŽNIČARA

Stručna suradnica školska knjižničarka Nikolina Hader održala je predavanje na temu "Školski knjižničar u Erasmus projektima" na dva županijska stručna vijeća školskih knjižničara: 13.12.2021. godine u Varaždinskoj županiji te 20.12.2021. godine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Kroz predavanje je istaknula svoju ulogu u Erasmus projektima s naglaskom na diseminaciju aktualnog projekta "I see you, I hear you, I feel" te predstavila međunarodnu radionicu izrade straničnika koju je održala u školskoj knjižnici 17.10.2021. godine za vrijeme vitualnog domaćinstva OŠ Petrijanec.

ŽUPANIJSKO STRUČNO VIJEĆE UČITELJA HRVATSKOG JEZIKA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

Na Županijskom stručnom vijeću učitelja Hrvatskog jezika održanom 28.10.2021. godine, učiteljica hrvatskog jezika, Željka Rabuzin, uč. mentor, uspješno je predstavila školski Erasmus + projekt "European School Post" (ESP), kao i svoju ulogu jedne od članica erasmus tima naše škole, koja uspješno sa svojim kolegama i učenicima sudjeluje i u druga dva Erasmus projekta koje provodimo. U prezentaciju su uključene i aktivnosti kojima u okviru Erasmus dana sve vezano uz projekte dijelimo i sa širom javnosti te u koje uključujemo i roditelje učenika.

   

PREDAVANJE NA eTWINNING PORTALU O PROJEKTU TAKING A LEARNIG JOURNEY ON THE STEAM TRAIN

16.10.2021. učiteljica Jasminka Belščak i koordinatorica iz Rumunjske, Anisoara Aydin prezentirale su projekt za sve zainteresirane sudionike. Sudjelovalo je 43 eTwinnera iz Hrvatske, Rumunjske, Bugarske, Turske, Italije, Albanije, Grčke, Sjeverne Makedonije, Španjolske, Republike Moldavije, Srbije i Jordana. Nakon predstavljanja petero zainteresiranih sudionika je ostalo na radionici raspravljati o rezultatima projekta kako bi dobili više informacija i naučili više o provedenim aktivnostima.

ZNANJEM PROTIV MRŽNJE

Na stručno-edukativnom skupu iz područja građanskog odgoja i obrazovanja, a u organizaciji AZOO, Druge gimnazije Varaždin i SŠ Maruševec održanom dana 6. studenog 2017.u Maruševcu predstavljen je naš projekt. Osnovne informacije o projektu, ciljeve i provedene aktivnosti sudionicima su prezentirali koordinatorica projekta Jasminka Belščak, učiteljice Ljiljana Mavrek i Andreja Martinčević i učenici 6. razreda Dorian Brežni, Dominik Cestar, Nika Mihin i Iva Oreški.

    

 

CARNET USER CONFERENCE - CUC 2017

Na CARNet-ovoj korisničkoj konferenciji održanoj 7.-10. studenog 2017. u Dubrovniku predstavljen je naš projekt. Dana 9. studenog 2017. koordinatorica projekta Jasminka Belščak i zamjenica koordinatorice Jasmina Zver predstavile su naš projekt korišteljem novog IT alata GoConqr.

 

INTEGRACIJA ERASMUS + PROJEKTA U NASTAVU

15. studenog 2018. na stručnom skupu Županijskog stručnog vijeća učitelja informatike Varaždinske županije u prostorijama II. osnovne škole Varaždin učiteljica Jasminka Belščak održala je predavanje. Tijekom predavanja prezentirala je na koje načine su zadatci Erasmus projekata No Place for Hate i European School Post realizirani integracijom u nastavu.

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Projekti

Erasmus+

eTwinning

Projekti

Projekti

Projekti

Eko škola

e-Škole

Pogledajte TV SPOT!


TražilicaArhiva vijesti

Za pregled arhive kliknite na:


Ravnateljstvo civilne zaštite

Ravnateljstvo civilne zaštite
Područni ured civilne zaštite Varaždin
POZIVNI BROJ 112


 

Glavni administrator školskih mrežnih stranica: 

Jasminka Belščak, mag. inf.

preskoči na navigaciju