preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Dnevni tisak

Stručni časopisi
 • Bug
 • Enter
 • Drvo znanja
 • National Geographic
 • PC Chip
 • Pogled kroz prozor
 • Vidi

Važne adrese

Vijesti

Proslavili smo Dan škole

Učenici  i djelatnici  OŠ Petrijanec  pod motom „Nema mjesta mržnji, samo je ljubav u našim srcima“ veselo obilježili  još jedan Dan škole.


U prepunoj školskoj dvorani, 7.lipnja, održana je svečana priredba koju su pripremili polaznici umjetničkih grupa sa svojim mentorima, a koja je posebno iznenadila i razveselila goste iz europskih zemalja, sudionica Erasmus + projekta čija je članica i OŠ Petrijanec.  Divili su se, tijekom boravka u ovoj školi, doživljenoj multikulturalnosti. Obradovali izvođenju točaka na raznim jezicima koje su i sami mogli razumjeti, kao i načinu na koji su po prvi put primljeni u ovaj školski prostor otvoren svima koji doprinose odgoju i obrazovanju za budućnost.

S posebnom radošću i ponosom nazočnima se obratila ravnateljica škole, gospođa Valerija Paljak koja je istaknula važnost stalnog usavršavanja učitelja koji  odgajaju i obrazuju nove naraštaje da jednog dana budu na ponos sebi, svojim obiteljima, ali i široj zajednici. Pozvala je sve, još jednom, na prihvaćanje različitosti i toleranciju bez koje ova škola ne bi bila toliko uspješna na raznim područjima svoga djelovanja. Čestitala je svim učenicima i mentorima koji su ime škole promicali do državne razine, ali i svima onima koji predano i odgovorno , s puno ljubavi svakodnevno  doprinose radu škole.

Njenim se čestitkama pridružio i načelnik Općine Petrijanec, gospodin Željko Posavec, koji se, kao prosvjetni djelatnik, složio s time da je ulaganje u djecu najunosnije ulaganje, a kao načelnik je istaknuo da će i dalje potpomagati razne školske projekte koji su svima na ponos.

Tijekom priredbe  simbolično je rastvorena eko- zastava jer je OŠ Petrijanec po četvrti put, zahvaljujući i vrijednim eko-kumovima, uljari Patrčević,  obnovila svoj eko-status i ponosna je nositeljica srebrne plakete pa se na priredbi uz hrvatsku, romsku i zavičajnu himnu Petrijancu, mogla čuti i eko- himna pod nazivom „Volim“ što je ujedno i zaokružilo moto cijele svečanosti. Tvrdnjom „škola – to smo mi“ od publike su se sa osmjehom oprostile voditeljice programa, učenice Lana Domjan i Laura Vukešin, te ujedno najavile početak najljepšeg dijela školske godine, školske ljetne praznike.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Valerija Paljak   datum: 11. 6. 2018.

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Projekti


Projekti


Projekti


Projekti


Projekti

Pogledajte TV SPOT!


Tražilica

Arhiva vijesti

Za pregled arhive kliknite na:


DUZS

Državna uprava za
zaštitu i spašavanje
pozivni broj 112

preskoči na navigaciju