preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Dnevni tisak

Stručni časopisi
 • Bug
 • Enter
 • Drvo znanja
 • National Geographic
 • PC Chip
 • Pogled kroz prozor
 • Vidi

Važne adrese

Vijesti

Najbolji idu dalje - Vesele pripreme za Županijski LiDraNo

I ove godine je našoj Dramskoj i Radijskoj družini pošlo za rukom na Međuopćinskom LiDraNu osvojiti glasove povjerenstva i u odličnoj konkurenciji škola sjeverozapadne regije plasirati se na Županijsku razinu susreta. Našu će školu u OŠ Ljubeščica i Varaždinskom kazalištu 14 . i 15. veljače predstavljati Laura Vukešin, Martina Šmic, Doroteja Bedenik, Lana Domjan, Ema Kokot, Klara Mihin, Lorena Hrnčić, Stefani Crnčec, Lea Novoselec i Patricija Flegar. Njihovim uspjehom ponosi se njihova mentorica, učiteljica hrvatskoga jezika Željka Rabuzin koja ih veselo prati i podržava u stvaranju i ljubavi prema materinjem jeziku


Na Međuopćinskom susretu, najuspješnijim skupnim nastupom ocijenjen je nastup naše Dramske družine pod nazivom „Žuati sen“, a pojedinačni nastup Laure Vukešin „Modra rijeka“ opisan je moćnim i osebujnim. Iznimno su pohvaljene i novinarke Radijske družine (Ema Kokot, Martina Šmic, Patricija Flegar, Laura Vukešin) za svoje samostalne novinarske radove, čak dva, kao i za dvije odlične radijske emisije od kojih jedna nasmijava i prati aktualnosti, a druga odgaja za različitosti. I „Uragan“ i „Čičak“ slušat ćemo uskoro u programu školskog radija, na radost svih koji će u njima čuti i svoj glas.

Ženskom dijelu ekipe puna uspjeha u daljnjoj razini natjecanja žele Antonio Oršoš, Patrik Oršoš, Đuro Ignac i Denis Balog koji su ovogodišnji Međuopćinski LiDraNo svojim nastupom „Volio bih da me voliš“ učinili posebnim i time potvrdili da u našoj školi stvarno nema mjesta mržnji. Tako su na prijedlog ravnateljice, gospođe Valerije Paljak, postali ambasadori ljubavi u međunarodnom projektu u koji smo uključeni kao škola, a u čemu će im pomoći njihova razrednica Dijana Novak i učiteljica hrvatskoga jezika Željka Rabuzin koja ih je pripremila za ovaj multikulturalni javni nastup.

                                                                                                  Imamo se čime ponositi!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Valerija Paljak   datum: 12. 2. 2018.

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Projekti


Projekti


Projekti


Projekti


Projekti

Pogledajte TV SPOT!


Tražilica

Arhiva vijesti

Za pregled arhive kliknite na:


DUZS

Državna uprava za
zaštitu i spašavanje
pozivni broj 112

preskoči na navigaciju