preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
Engleski jezik,18. i 22.5.

Dragi učenici, 

ponovit ćemo sadržaje prethodna dva sata  u radnoj bilježnici na str. 80., 4. zadatak. Obojite sve igračke i stavite kvačice uz one koje vi imate kod kuće. 

Imenujte te igračke na engleskom jeziku. 

Riješite listić u priloženom dokumentu.

Priloženi dokumenti:
ponavljanje 1 Unit 5 (2).odt

Engleski jezik- 11.i 15.5.

Dragi učenici, 

deveti je tjedan nastave na daljinu. Slijedi nova nastavna cjelina Unit 6, a govori o igračkama. Nadam se da će vam se jako svidjeti. Materijali i zadaci su u priloženom dokumentu.

Priloženi dokumenti:
deveti tjedan, prvi razred.docx

Engleski jezik, 4.5.i 8.5.

Dragi učenici,

Pohvaljujem vas za dobre rezultate koje ste postigli u rješavanju listića. Drago mi je da i dalje marljivo radite.Prvi sat ovaj tjedan ponavljamo nazive za boje i radimo zanimljive zadatke bojanja u radnoj bilježnici na str. 72. U 1. zadatku pročitajte naziv za boju i obojite kružić. U 2. zadatku trebate obojiti sliku, ali vam je svaka boja označena brojem na slici pa pažljivo pročitajte upute. Trebali biste dobili sliku leptira. Na 73. str. obojite bicikl i sa strane napišite boju na engleskom jeziku. Good luck!

2. sat ponavljamo riječi 5. cjeline, ali na zabavan način. Radit ćete ono što najviše volite: crtati i bojati. ali prema uputama. U radnoj bilježnici na str. 75. trebate nacrtati: a red bus- crveni autobus, a black pencil- crnu olovku, three blue ballons- tri plava balona, two green apples- dvije zelene jabuke. U 3. zadatku pokušajte imenovati na engleskom jeziku ono što je nacrtano u srcu: a butterfly, a flower, a dog, a horse, a car, a book, a carrot, an ice cream,a cat, an apple.

Teacher Valentina

Engleski jezik-27.4.2020.

Dragi učenici 1.d razreda,

Pozdravljam vas na početku sedmog tjedna nastave na daljinu. Prošli tjedan trebali ste nacrtati gusjenicu i leptira, a ovaj tjedan ponavljamo boje i nazive za neko voće i povrće.

AN APPLE- JABUKA                                 RED- CRVENO

A BANANA- BANANA                              YELLOW- ŽUTO

A CARROT- MRKVA                                  ORANGE- NARANČASTO

U radnoj bilježnici na str.70.,1 .zadatak- podebljajte iscrtkana slova u riječima : AN APPLE,A BANANA, A CARROT, obojite slike i spojite s odgovarajućom bojom.

Vrednovanje engleski jezik
Engleski jezik-6.tjedan (20-24.4.2020.

 20.4.2020. Dobro jutro! Evo zadataka za danas.

U udžbeniku na str. 43. ponovite boje. Sad prije boje govorimo I like, a to znači ja volim.

Rečenica : I like red. Ja volim crveno. 

                I like green. Ja volim zeleno.

                I like blue. Ja volim plavo.

                I like yellow. Ja volim žuto.

                I like orange. Ja volim narančasto. 

                I like white . Ja volim bijelo.

 Radna bilježnica, strana 67. - U praznu košaru nacrtajte voće i povrće koje volite jesti i obojite. 

24.4.2020.

U udžbeniku na str. 44. pogledajte priču o gladnoj gusjenici i što je sve pojela kako bi bila sita. Obratite pozornost na boje : green, yellow, orange.

Nacrtajte u bilježnicu gusjenicu- a catterpillar kad je bila gladna- 1. slika u udžbeniku i u što se pretvorila kad se najela. Pretvorila se u prekrasnog leptira pa je vaš zadatak nacrtati leptira- a butterfly u bilježnicu.

Lijep pozdrav od učiteljice engleskog jezika.

Engleski jezik- petak, 17.4.2020.

Dragi učenici,

U 5. tjednu nastave na daljinu slijedi rješavanje nastavnog listića koji je priložen u dokumentu. Provjerit će se usvojenost brojeva do 10 i nazivi za boje na engleskom jeziku.

Priloženi dokumenti:
1.d i 2.d listic.docx

Engleski jezik- 4.tjedan(6.4.-9.4.)

Dragi učenici,

U 4. tjednu nastave na daljinu slijedi vježbanje i ponavljanje sadržaja. Prisjetite se naziva za životinje, brojeva do 10 i boja. Pročitajte u vašim udžbenicima na str. 32. nazive za životinje, a na str.34. u priči Ten little ducklings ponovite brojeve do 10 tako da uz svaku sliku kažete koliko pačića vidite.

Riješite u radnoj bilježnici na str. 107. zadatke vezane uz nadolazeći blagdan. Pisanice obojite najljepše što znate i ponovite nazive za boje na engleskom jeziku.

Želim Vam sve najbolje.

Sretan Uskrs!

Učiteljica Valentina

Engleski jezik- 3. tjedan

Dragi učenici 1.d razreda. Pozdravlja Vas učiteljica engleskog jezika i želi Vam puno uspjeha pri rješavanju novih zadataka. 

Ponedjeljak: Molim Vas da ponovite brojeve do 10 i boje koje ste naučili. Najlakše ćete to napraviti uz pomoć udžbenika na str. 40. Prikazane su kantice različitih boja označene brojevima od 1-9. Vaš je zadatak reći broj na engleskom jeziku i boju na engleskom jeziku. 

Poveznica: https://hr.izzi.digital/DOS/109/183.html

Petak: u udžbeniku na strani 118. pod Unit 5- Colours imate pjesmu I LIKE COLOURS. Zadatak je pročitati i poslušati na poveznici https://hr.izzi.digital/DOS/109/183.html

Prepišite tu pjesmu u bilježnicu: ONE IS YELLOW,

                                                    TWO IS PINK, 

                                                    THREE IS ORANGE

                                                    AND FOUR IS GREEN.

                                                    FIVE IS BROWN.

                                                    LOVELY COLOURS, I LOVE YOU.

Razumijem da Vam nije jednostavno pratiti na ovaj način, ali pokušajte barem nešto riješiti ili ponoviti ono što smo učili.Sjetite se svega što smo radili do sada, listajte udžbenik i izgovarajte riječi na engleskom jeziku. Velika je mogućnost da nećete moći poslušati pjesmu na poveznici, ali nemojte brinuti.Pjevat ćemo zajedno kad se vratite. Želim Vam puno zdravlja. Vaša učiteljica engleskog jezika.

Engleski jezik

Dragi učenici 1. d razreda,

Ovdje su zadaci za engleski jezik koje bi trebali riješiti. 

Budući da je došlo proljeće, vežemo i naše zadatke uz to godišnje doba. 

Zadatak je sljedeći: Spring colours- Udžbenik, strana 40., pročitati nazive za boje i riješiti u radnoj bilježnici str. 64. zadatak 1.- upisati točan naziv boje u svaku kanticu.

Nacrtajte na list papira osam cvjetova te svakog obojite jednom bojom ( treba biti osam različitih cvjetova).

Good luck!

Teacher Valentina Žiher

 

 

 

1.d razred

Poštovai roditelji,učenici i romske pomagačice  Štefice i Ivana,na ovoj stranici možete pročitati  obavijesti vezane uz nastavu na daljinu. 

Uz obavijesti tu ćemo stavljati i dodatne zadatke, 

Kao i do sada važno je da učenici SVAKI DAN  gledaju 3. program HTV, namijenjen učenicima 1. razreda. 

Neka budu pažljivi i napišu, nacrtaju ili pročitaju sve što će tamo biti zadano, Ponekad će dobiti dodatni zadatak na ovoj stranici.

Za sve nejasnoće i pitanja  možete mi se obratiti putem telefona.

Lp. učiteljica Renata Petrinjak

 

23.3.2020. PONEDJELJAK

Draga djeco za danas imate zadaću koja je data putem 3. programa HRT, Budite vrijedni i marljivi Vaša učiteljica Renata.

PID- prisjetite se dječjih prava , ali i dužnosti

GK-pažljivo poslušaj glazbu u crtanom filmu Profesor Baltazar

 

24.3.2020. UTORAK

Draga djeco, roditelji, drage romske pomagačice Štefice i Ivana. i nadalje pratimo 3. program HRT, Budite marljivi i aktivni u rješavanju zadataka. Slušajte, čitajte, pišite i crtajte sve što vam je zadala  učiteljica na  TV. 

HJ- ponovite točno i uredno pisati veliko i malo tiskano slovo Ž,ž, 

M- pažljivo pratite i glasno,razgovjetno i točno izgovarajte odgovarajte na pitanja koja postavlja TV učiteljica.

PID -ponovite  kako se trebamo ponašati u prometu, nacrtaj jedan prometni znak ( to smo već radili , pogledajte  u udžbenik)

25.3.2020. SRIJEDA

HJ- ponovite lijepo,točno i uredno napisati veliko i malo tiskano slovo LJ,lj

PID- "Biljke u proljeće", pažljivo slušajte učiteljicu na TV-u i odgovarajte na njezina pitanja glasno i razgovjetno. Pokušajte upamtiti imena  nekih proljetnica.

M- pažljivo slušajte  učiteljicu na TV i ponovite jednoznamenkaste i dvoznamenkaste brojeve 

LK- izradite cvijet; možete izraditi cvijet po uzoru učiteljice na TV,  a možete i zraditi i cvijet po svojoj  želji koristeći se materijalom koji vam je pri ruci. 

Draga djeco  jako je važno da pažljivo pratite TV program i izvršavate sve zadatke. Upućujem vas na, osim redovitog praćenja nastave na daljinu, da pratite i reprizu u poslijepodnevnom terminu.  Lp

26.3.2020. ČETVRTAK

HJ-ponavljamo veliko i malo tiskano slovo NJ,nj, pročitajte tekst pod naslovom   "NJ"   na 154.strani , Svijet riječi 1

M- U udžbeniku MOJ SRETAN BROJ na 96 stranici pročitajte sve što piše i riješite 1.,2. i 3. zadatak na 97.stranici

27.3.2020. PETAK

HJ-naučite lijepo i izražajno čitati pjesmicu    "S U S R E T"  u čitanci Svijet riječi 2 na 22. stranici. Pokušajte odgovoriti na pitanja na  23 stranici 

M-U udžbeniku MOJ SRETAN BROJ na 97. stranici riješi 4.i.5. zadatak.

PID- Biljke i životinje u P R O LJ E Ć E ; u udžbeniku  na 39. stranici riješite 3. i 4. zadatak.

SR- Ponašanje u nastavi na daljinu;

Draga djeco,  jako mi nedostajete, imam vam toliko toga rači, znam da i vi meni, Budite vrijedni i marljivi gledajte 3. program  HRT u 8 sati  ujutro kada se prikazuju sadržaji za 1. razred., pokušajte gledati i reprizu tih sadržaja u 14 sati. Pažljivo slušajte učiteljicu na tv . Odgovarajte na pitanja koja ona postavlja, pjevajte pjesmice, slikajte i sve što vam pokazuje. Uzmite udžbenike, to su knjigice za vas, listajte ih, zastanite na stranici koja vas privuče ,  čitajte što više. Sve ćete mi to pokazati i ispričati kada se ponovo vidimo. 

Jako vas volim!

3. TJEDAN

30.3.2020. PONEDJELJAK

HJ-lijepo i izražajno naučite čitati tekst ZELENA ŠKOLA na 159. stranici u čitanci Svijet riječi 1. Na 160. stranici napišite  uredno i točno  veliko i malo tiskano slovo Đ,đ. 

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ  na 98.stranici pročitajte sve što piše pod naslovom JEDNOZNAMENKASTI I DVOZNAMENKASTI BROJEVI, zatim riješite 1.,2. i 3.zadatak na 99. stranici.

PID- pročitajte tekst  LJUDI I PROLJEĆE u udžbeniku na 40. i 41. stranici; Odgovorite na 1., 2. i 3. pitanje u udžbeniku na 41. stranici

TZK- vježbe oblikovanja; vježbajte uz  HTV 3 ; Prisjetite se kako je važno održavati higijenu nakon tjelesnog vježbanja 

31.3.2020. UTORAK

HJ- lijepo i tećno naučite čitati  pjesmicu   VISIBABA na 44. stranici u čitanci Svijet rijeći 2  i riješite pitanja vezana uz pjesmicu na 44. i 45. stranici.M

M- iz udžbenika MOJ SRETAN BROJ prepišite  u bilježnicu naslov JEDNOZNAMENKASTI I DVOZNAMENKASTI BROJEVI (na  98. stranici ), zatim riješite 4. i 5. zadatak na 99.stranici.

PID- u udžbeniku NAŠ SVIJET  na 42. stranici pronađite naslov PROMJENE U PRIRODI U PROLJEĆE i riješite 1. i  4.  zadatak u udžbeniku.

1.4.2020. SRIJEDA

HJ-ponavljamo  veliko i malo tiskano slovo DŽ . U čitanci SVIJET RIJEČI 1 pročitajte sve riječi i rečenice na 162. i 163. stranici. Zadatke na 164. i 165. stranici riješite lijepo,uredno  i točno.

M- riješite sve zadatke u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ  na 68. stranici.

PID- pročitajte sve što piše u udžbeniku NAŠ SVIJET  na 80. i 81. stranici i riješi  u bilježnicu 1.,2. i 3. zadatak na  81.stranici. Pazite da slova budu lijepa i uredna.

2.4.2020.  ČETVRTAK

HJ-ponavljamo  veliko i malo tiskano slovo DŽ . U čitanci SVIJET RIJEČI  1  na 165. stranici lijepo i tećno   nauči čitati pjesmicu "ŠTO IMAM U DŽEPU"

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ  na 100. str. pročitajte sve što piše i riješite 1., 2.,3. i 4. zadatak na 101. stranici

3.4. 2020. PETAK

PID-pročitajte  tekst na 80. i 81. stranici u udžbeniku NAŠ SVIJET, a zatim odgovorite na  1.,2. i 3.  pitanje u udžbeniku na 81. stranici.

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   22. stranici  lijepo i tećno   naučite  čitati pjesmicu SUSRET.  Riješite pitanja na 23. stranici. 

I nadalje je važno da pratite sadržaje na 3. programu htv, ako imate priliku  pogledati i reprizu u popodnevnim satima. U čitanci imate lijepe pjesmise, čitajte na dan barem 15 minuta.

6.4.2020. PONEDJELJAK

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   6. stranici  lijepo i tećno   naučite  čitati tekst pod naslovom SLIKOPRIČA.  Riješite pitanja na 7. stranici. 

M- u radnoj bilježnici  MOJ SRETAN BROJ    riješite 1., 2.,3. ,4. i 5. zadatak na 56. stranici.

TZK-vježbajte uz HRT3,

7.4.2020. UTORAK

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   6. stranici  lijepo i tećno  pročitajte  tekst pod naslovom SLIKOPRIČA roditeljiima ili nekome u kući. Čitatej tako dugo   da  sami  budete zadovoljni svojim čitanjem. 

PID- razgovaraj s roditeljima o važnosti  pravilnog  ponašanja u prometu. Razmislite  zašto je pravilno ponašanje u prometu važno za vas.

Pratite sve sadržaje prikazane na TV programau na HRT 3 (Nastava na trećem).  

Pogledajte i reprizu u 14 sati, te nastojte izvršiti sve zadatke koje vam je  zadala učiteljica na TV-u.

9. 4. 2020. ČETVRTAK

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   82. stranici  lijepo i tećno  pročitajte  tekst pod naslovom ŠARENA LICA USKRSNIH PISANICA roditeljiima ili nekome u kući. Čitajte  tako dugo   da  sami  budete zadovoljni svojim čitanjem.  Odaberite 3 pitanja na 83. stranici i riješite.

 

Dragi moji učenici!

Pred nama je najveći kršćanski blagdan U S K R S . Razgovarajte s roditeljima i ostalim ukućanima što znači taj blagdan. 

Budite dobri i poslušni roditeljima. Vaša je čitanka prepuna lijepih pjesmica i priča,  naučili ste sva slova, ČITAJTE IH!

Kada se vratimo u školu reči ćete mi kome ste najradije čitali. A zanima me i kome ste sve uradili čestitku.

Od srca želim vama i vašim ukućanima  miran i blagoslovljen Uskrs!

Čujemo se u utorak,14.4.2020.

Voli vas vaša učiteljica Renata 

5. TJEDAN 

14.4.2020. UTORAK

Dragi učenici i dalje ćemo učiti   kroz nastavu na daljinu.

Nastavne  sadržaje pratite i dalje na 3. programu HRT u 8 sati i repriza u 14 sati. Budite marljivi i izvršavajte sve zadatke koje vam zadaje učiteljica na TV .

Uz te zadatke evo i nešto od mene. Danas nam je kišovit dan. Poigrajmo se maštom.

HJ- -u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   68.  i 69. stranici  lijepo i tećno  pročitajte  pjesmicu Obojana kiša. Čitatej tako dugo   da  sami  budete zadovoljni svojim čitanjem. A zatim u pisanku napišite naslov pjesme  i nacrtajte šarenu kišu.

15.4.2020. SRIJEDA

HJ- -u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   102.  stranici  lijepo i tećno  pročitajte  pjesmicu Najbolji dječak na svijetu. Čitatej tako dugo   da  sami  budete zadovoljni svojim čitanjem. A zatim riješite zadatke  na 102. i 103. stranici.

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ  na 102.  str.  riješite sve  zadatake.

6. TJEDAN

20.4.2020. PONEDJELJAK

OVAJ TJEDAN NAM  JE U ZNAKU  DANA PLANETA ZEMLJE. Razmislite i razgovarajte s ukućanima o tome što vi možete učiniti za naš planet Zemlju.

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   122. stranici  lijepo i tećno   naučite  čitati priču  ŠUMA. Proćitajte priću svojim ukićanima i riješite pitanja na 122.i123.  stranici.

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ  na 103. stranici  riješite  sve zadatke.

 Budite vrijedni i marljivi, gledajte 3. program  HRT u 8 sati  ujutro kada se prikazuju sadržaji za 1. razred., pokušajte gledati i reprizu tih sadržaja u 14 sati. Pažljivo slušajte učiteljicu na tv . Odgovarajte na pitanja koja ona postavlja, pjevajte pjesmice, slikajte i svakako vježbajte s učiteljen ma tv i njegovim gostima  koji su  vrhunski sportaši. PAZITE! VAŽNO je pravilno napraviti vjržbu.

21.4.2020. UTORAK

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na  90. stranici  lijepo i tećno   naučite  čitati igrokaz ZAČUĐENI MJESEC. Vježbajte glasno čitanje igrokaza. Pročitajte igrokaz tako da najprije budete MJESEC, a zatim ZEMLJA . Zamolite ukućane da podijele uloge s vama. Kada budete zadovoljni svojim čitanjem riješite pitanja na 91. stranici.

M-u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ  na 61 . stranici  riješite  sve zadatke.

PID- pročitajte  tekst RED U PRIRODI na 90.  stranici u udžbeniku NAŠ SVIJET, a zatim odgovorite na  1.i 2.  pitanje u udžbeniku na 91. stranici.

22.4.2020. SRIJEDA

Danas je Dan planeta Zemlje.

LK-napišite i nacrtajte Zemlji čestitku za njezin dan. Možete slikati ili crtati, koristiti bojice koje želite.

PID-pročitajte tekst ČUVAJMO ČISTOĆU OKOLIŠA na 106. i 107. stranici u udžbeniku NAŠ SVIJET i odgovorite na 1. pitanje u udžbeniku na 107. stranici.

HJ- Napiši u pisanku što ti možeš napraviti da bi tvoj okoliš bio čist i uredan.

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ   pročitaj sve što piše na 104.stranici pod naslovom USPOREĐIVANJE BROJEVA DO 20 i riješi 1.,2. i 3. zadatak na 105.stranici.

23. 4. 2020. ČETVRTAK ;  24.4.2020. PETAK

Draga djeco, danas sam vam poslala listiće po našoj dragoj Štefici. Budite marljivi i sve lijepo riješite.  To vam je ujedno i zadaća za petak 24.4.2020.

I dalje pratite nastavu na TV u uobičajenom terminu i rješavajte sve zadatke koje vam zadaje učiteljica na TV. Marljivo spremajte svoje uratke.

7. TJEDAN

27.4.2020. PONEDJELJAK

Draga djeco evo nas u sedmom tjednu nastave na daljinu. Budite vrijedni i marljivi, rješavajte sve zadatke koje vam zadajem a isto tako i sve zadatke koje vam zadaje  učiteljica na TV.

HJ- u čitanci SVIJET RIJEČI (2.dio) na 40.i 41. stranici riješi sve zadatke pod naslovom IMENA I PREZIMENA.

M-u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ na 106.i 107. stranici pod naslovom REDNI BROJEVI DO 20 riješite sve zadatke.

TZK- vježbajte uz HRT 3 . Prisjetite se kako je važno održavati higijenu nakon tjelesnog vježbanja.

28.4.2020. UTORAK

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI (2.dio) na 56. stranici nauči lijepo čitati pjesmicu  UBRAO SAM CVIJET, a zatim riješi sve zadatke na 56. i57. stranici.

M- u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ  na 72 . stranici  riješite  sve zadatke.

 

29.4.2020. SRIJEDA

PID- pročitajte sve što piše u udžbeniku NAŠ SVIJET  na 88. i 89. stranici pod naslovom  ŽIVO I NEŽIVO i napišite odgovor na  3. zadatak na  89.stranici. Odgovorite potpunom rečenicom i pazite da slova budu lijepa i uredna.

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI (2.dio) na  92. stranici riješi sve zadatke pod naslovom VJEŽBAJMO USKLIČNE REČENICE

M-u radnoj  bilježnici MOJ SRETAN BROJ  na 73. stranici  riješite 1., 2. i 3. zadatak.

 

30.4.2020. ČETVRTAK

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI (2.dio)  na 93. stranici riješi sve zadatke pod naslovom VJEŽBAJMO USKLIČNE REČENICE

M-u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ  na 73 . stranici  riješite 4.,5. i 6.   zadatak.

Sutra je 1. svibanj,  PRAZNIK RADA,

SRETAN VAM PRAZNIK RADA; 

8. TJEDAN

4.5.2020. PONEDJELJAK

HJ -u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   78.  stranici    pročitajte  pjesmicu  LJUBIMCI .Čitatejte tako dugo   da  sami  budete zadovoljni svojim čitanjem. A zatim riješite zadatke  na 78. i 79. stranici.

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ pročitajte sve što piše na 106. stranici  i riješite  1.,2.i 3. zadatak na 107.stranici.

LK-Nacrtajte svog kućnog ljubimca. Ako nemate kućnog ljubimca nacrtajte  kućnog ljubimca kojeg bi želio/željela imati. Možete koristiti flomastere ili druge boje po želji.

SR- Moja majka; Svake godine druga nedjelja u svibnju posvećena je majkama. Ove godine 10.5.2020. obilježavamo Majčin dan. S posebnom pažnjom razgovarajte s majkama. Svaki dan učinite nešto lijepo što će razveseliti vašu majku i na taj način joj čestitajte njezin dan.

5.5.2020. UTORAK

HJ-naučite lijepo i izražajno čitati pjesmicu MOJE FOTOGRAFIJE  u čitanci Svijet riječi 2 na 52. stranici. Pokušajte odgovoriti na pitanja na 52. i 53.  stranici .

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ  na 107. stranici  riješite 4. i 5. zadatak

6.5..2020. SRIJEDA

HJ-naučite lijepo i izražajno čitati pjesmicu MAJKA I SUNCE  u čitanci Svijet riječi 2 na 54. stranici. Pokušajte odgovoriti na pitanja na 54. i 55.  stranici .

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ riješite sve zadatke na 108.stranici.

7.5.2020. ČETVRTAK

HJ-naučite lijepo i izražajno čitati pjesmicu MAJČINE RUKE  u čitanci Svijet riječi 2 na 116. stranici. Pokušajte odgovoriti na pitanja na 116. i 117.  stranici .

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ pročitajte sve što piše na 110 stranici i riješite 1., 2. i 3. zadatak na 111. stranici.

LK- vodenim bojama nacrtajte VATRU, koristite  osnovne i izvedene boje.

8.5.2020. PETAK

HJ- riješite sve zadatke u čitanci Svijet riječi  (2.dio) na 118  i 119. stranici pod naslovom PRIČAM O  MAJCI

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ na 111 stranici riješite 4. i 5. zadatak.

9. TJEDAN

11.5.2020. PONEDJELJAK

HJ- u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   104.  stranici    pročitajte  priču NEOBIČNO PRIJATELJSTVO. Naučite priču čitati. Čitajte  tako dugo   da  sami  budete zadovoljni svojim čitanjem.

M-u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ riješite 1., 2. i 3. zadatak na 77. stranici.

12.5.2020. UTORAK

HJ-u čitanci SVIJET RIJEČI  (2. dio)  na   104.  stranici    naučili ste čitati  priču NEOBIČNO PRIJATELJSTVO,još jedanput pažljivo pročitajte priču i odgovorite na sva pitanja na 105. stranici.

M-u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ riješite 4., 5. i 6. zadatak na 77. stranici pod naslovom Zbrajanje 10+3

TZK-vježbajte uz  HRT 3

PID- pročitaj sve što piše na 74. i 75.  stranici pod naslovom JA U PROMETU, Odgovori u pisanku  na 3. pitanje  na 75. stranici.

13.5.2020. SRIJEDA

Pažljivo pratite program na HRT3 za 1. razred. Marljivo i savjesno izvršavajte sve zadatke koje vam zadaje učiteljica na TV-u.  Slušajte,odgovarajte,pjevajte, crtajte, vježbajte... a evo i nešto od mene:

HJ- naučite lijepo i izražajno čitati pjesmicu MOJ PRIJATELJ u čitanci Svijet riječi (2.dio)  na 106. stranici.

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ pročitajte sve što piše na 112. stranici i riješite 1., 2. i 3. zadatak na 113. stranici.

14.5.2020. ČETVRTAK

HJ-u čitanci Svijet riječi  (2.dio)na 106. stranici  pročitajte još jedanput pjesmicu  MOJ PRIJATELJ i riješite sve zadatke na 107. stranici.

M-u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ riješite 4., 5.  i 6. zadatak na 113. stranici,

LK- prema uputama učiteljice na HRT3 izradite od pripremljene smjese auto. Možete koristiti i glinamol ili plastelin.

15.5.2020. PETAK

HJ- u čitanci Svijet riječi (2.dio) na 120. stranici pročitajte priču NESTAŠNI PAČIĆ I ZEČIĆ SIVKO. Priču naučite lijepo i izražajno čitati, a zatim odgovorite na pitanja na 121.stranici.

M- u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ na 78. stranici riješite 1.,2. i 3. zadatak pod naslovom ODUZIMANJE 13-3

10. TJEDAN

Evo nas djeco u 10. tjednu nastave na daljinu. Budite i dalje vrijedni i marljivi. Gledajte svaki dan emisiju za 1. razred koja se prikazuje na HRT 3 u 8 sati pokušajte pogledati i reprizu u 14 sati. Pažljivo slušajte sve što govori učiteljica na TV. Pokušajte pravilno i točno odgovoriti na pitanja koja postavlja učiteljica na TV-u. Uz te zadatke riješite i ovo:

18.5.2020. PONEDJELJAK

HJ-u čitanci Svijet riječi (2.dio)  na 58. stranici  pod naslovom RAZLIKUJEM Č I Ć  riješite 1.,2. i 3. zadatak.

M- u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ na 78.stranici riješite 4.,5.,6. i 7. zadatak.

TZK- nakon jutarnjeg razgibavanja  uz TV i učitalja Darija vježbajte i ovo; 

a) Napravite 3 kruga oko stola:1. krug - hodanje, 2. krug- lagano tečanje, 3. krug- poskoci; a sada to isto naprvi oko stola u suprotnim smjeru.

b) Oponašajte hod medvjeda na četiri noge, 5 puta unaprijed i 5 puta unatrag.

Sretno, nadam se da ste se zabavili.

19.5.2020. UTORAK

HJ-u čitanci Svijet riječi (2.dio)  na 59. stranici  pod naslovom RAZLIKUJEM Č I Ć  riješite 4.,5. i 6. zadatak.

M- u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ na 79. stranici riješi 1., 2. i 3. zadatak.

20.5.2020. SRIJEDA

HJ- u čitanci Svijet riječi (2.dio) na 76. stranici lijepo i izražajno naučite čitati pjesmicu  KOGA SE BOJI MEDO, a zatim odgovorite na pitanja na 76. i 77. stranici.

M- u radnoj bilježnici MOJ SRETAN BROJ na 79. stranici riješite 4. i 5. zadatak.

TZK- djeco vježbajte uz učitelja Darija i njegovog gosta sportaša. Nakon svakog predmeta ustanite, protegnite se, prošećite, izađite na svježi zrak, ako imate priliku trčite, skačite...

21.5.2020.ČETVRTAK

HJ-u čitanci Svijet riječi  (2.dio) na 110 stranici lijepo i izražajno naučite čitati pjesmicu SIJAČ PRIČA, a zatim riješite 1. zadatak na 110. stranici.

M- u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ na 114.  stranici pročitajte sve što piše i riješite 1.,2. i  3. zadatak na 115. stranici.

22.5.2020. PETAK

HJ-u čitanci Svijet riječi (2.dio)  na 134. stranici pročitajte priču pod naslovom KNERDO i riješite sve zadatke na 135. stranici.

M-u udžbeniku MOJ SRETAN BROJ na 115. stranici riješite 4. i 5. zadatak.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                   

 

 

VJERONAUK

Na ovom linku su svi potrebni materijali za vjeronauk: 

http://os-petrijanec.skole.hr/vjeronauk/petricija_krle_a

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Projekti

Erasmus+

eTwinning

Projekti

Projekti

Projekti

Eko škola

e-Škole

Pogledajte TV SPOT!


TražilicaArhiva vijesti

Za pregled arhive kliknite na:


Ravnateljstvo civilne zaštite

Ravnateljstvo civilne zaštite
Područni ured civilne zaštite Varaždin
POZIVNI BROJ 112


 

Glavni administrator školskih mrežnih stranica: 

Jasminka Belščak, mag. inf.

preskoči na navigaciju